POSA bv werd opgericht in 2011 door Michel Ceustermans en Patrick Hufkens. Michel had reeds enkele jaren als zelfstandige vloeren geplaatst en Patrick was reeds sinds geruime tijd verkoper van vloeren bij Wijckmans nv. Samen sloegen ze de handen in mekaar om een bedrijf uit te bouwen voor het realiseren van vloer- en tegelwerken.
POSA komt van het Italiaanse posare wat plaatsen betekent. 

Je kan bij POSA terecht voor chapewerken, het spuiten van PUR-isolatie, vloer- en tegelwerken, het plaatsen van natuursteen (vloeren, tabletten en trappen) en laminaat en parket. 
Voor alle tegels, natuursteen, laminaat en parket werken wij samen met onze vaste partner Wijckmans nv, waar je in de toonzaal uit duizenden types, afmetingen en afwerkingen zeker je keuze zal kunnen maken. 

POSA heeft zijn strepen verdiend in alle soorten projecten: kantoren, industriebouw, woonzorgcentra, sociale woningen en particuliere woningen. 
Vandaag is ons bedrijf uitgegroeid tot een betrouwbare partner van vele gekende bouwbedrijven en promotoren. 

NIEUW!

Ook voor de renovatie van je badkamer kan je een beroep doen op POSA. Vertel ons hoe je droombadkamer er dient uit te zien en wij maken deze droom waar! 
Met onze vaste partner Bems Professional Solutions bv geven wij jouw badkamer een complete make-over! 

Bij POSA worden service en kwaliteit hoog in het vaandel gedragen. Een planning, hoe strak ook, volgen wij nauwgezet! 

Contacteer ons voor een uitvoerige voorstelling van ons bedrijf of voor een concrete prijsaanvraag.